NORMAL HUD

Vad är en normal hud?

Vad är då en normal hud? En normal hud är oftast väldigt mjuk och jämn i hudtonen. En normal hud kännetecknas egentligen av att man inte har några direkta problem med huden, normalstora porer, varken torr eller fet och kan i stort sett använda vilka produkter som helst utan att få några bekymmer. Väldigt enkelt kan tyckas.


Hur ska man tänka?

Problemet med en sådan hud är däremot att man kanske inte riktigt tar hand om sin hud alls, just för att man tror att det inte har så stor betydelse. Problemen kan istället komma flera år senare. Detta kan visa sig i form av förlust av elasticitet och spänst, eller att det helt plötsligt dyker upp pigmenteringar för att man varit slarvig med solskydd och fuktbevarande produkter flera år tidigare. Vår hud utsätts dagligen för sol och ljusexponering, både utifrån och innifrån. Både solen, lampor och datorer påverkar vår hud negativt. Hudens motståndskraft blir sämre ju mer huden utsätts för påfrestningar i form av olika slags ljus, eller väder och vind. 

Därför är vårt tips till dig som har en normal hud. Slarva inte! Tvätta din hud morgon och kväll, använd fuktbevarande produkter i form av ett serum och kräm, och använd solskydd dagligen. Använd gärna peeling och mask minst en gång i veckan för att bevara din hudkvalitet så länge som möjligt. Du kommer inte att ångra dig! Vi lovar. 


Tveka inte att höra av dig till oss på mejl, info@salongcreatedbybelle.se för att få hjälp med vad som passar din hudtyp. 


Exempel på behandlingar som vi på Belle erbjuder för en normal hudtyp: Klassisk ansiktsbehandling, Avkopplande ansiktsbehandling, Lilla lyx