ANSIKTSBEHANDLINGAR

De flesta av oss jagar snabba lösningar men vet egentligen att den bästa vägen till hållbara resultat är långsiktighet. Att med jämna mellanrum besöka en professionell hudterapeut borde vara lika självklart som frisör eller tandläkare. En ansiktsbehandling är dessutom ett tillfälle då du får uppdaterade rekommendationer om nyheter och hudvårdsprodukter som passar just din hud, dina behov och skyddar mot allt det som påskyndar hudens åldrande. Regelbundna ansiktsbehandlingar är en av de absolut bästa investeringarna för långsiktig skönhet och välmående.

ANSIKTSBEHANDLING LYX

Behandlingen alla vill ha! En specialutformad behandling hos oss på Belle med det där lilla extra. Denna lyxiga behandling inleds med en avslappnande ryggmassage för att varva ner. Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, skalpmassage, porrengöring,  formning av ögonbryn,  massage av ansikte, dekolltage & nacke, mask och handmassage. Behandlingen avslutas med en vårdande ansiktscrème som är anpassad för just din hudtyp.

85 min 1499kr

AVSLAPPNANDE

För dig som önskar en skön stund och att få en mjuk och fin hud. Rengöring, hudanalys, peeling, mask, formning av bryn, massage av ansikte, nacke, axlar och dekolletage. Avslutas med behandlande produkter. Kom gärna avsminkad!

40 min 699kr

KLASSISK 

Rengöring, hudanalys, AHA-peeling, ånga, portömning, formning av bryn, ansiktsmask, massage av nacke, axlar, dekolletage & ansikte samt avslutande produkter.

70 min 899kr

LILLA LYX

Unna dig lite lyx och en avslappnande stund i vardagen. Denna behandling är perfekt för dig som har en mindre lucka på lunchen eller innan/efter jobb/skola. En mini ansiktsbehandling som innehåller rengöring, avslappnande dekoltage/ansikts/scalp massage och mask. Avslutas med behandlande produkter

25 min 399kr

DJUPRENGÖRING

För dig som vill fokusera på orenheter. Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, mask och dagkräm.

55 min 799kr

C VITAMIN TREATMENT

Denna behandling bokas med fördel på eftermiddag/kvällen, då huden ej ska utsättas för solljus direkt efter. Rengöring, hudanalys, peeling, Serum hydro C, massage av nacke, axlar, dekolletage och ansikte, mask samt avslutande produkter. Denna behandling återuppbygger solskadad hud, ger trött hud en energikick, förbättrar hudens lyster och spänst. Behandlas vid problem med finnar, oren hud, pormaskar och stora porer. Vid problem med åldersfläckar, rynkor och ärr. Går även att göra som en kur med totalt 6 behandlingar. Kontakta hudterapeut för mer information och pris.

40 min 699kr

PURE CELL TREATMENTS

Pure cell treatment är en resultatinriktad och djupverkande ansiktsbehandling där färskpressade celler från Rosenrot masseras in i huden, vilket stärker och bygger upp hudens alla lager. Kraftfulla antioxidanter och näringsmättade vitaminer inkapslade i växtens cellmembran påskyndar hudens naturliga återhämtning och tillför lyster, omedelbar spänst och vitalitet med ett resultat som varar. Tack vare stamcellernas unika förmåga att anpassa sig och verka på just de områden som huden behöver går det att genomföra behandlingen oavsett hudtillstånd, och vid vilken tid som helst på året när huden behöver stärkas. OBS! Behandlingen kan komma att bli obokningsbar beroende på tillgång till celler!

60 min 1599kr

KOM IHÅG


Behandlingen är till för att du ska njuta och koppla av. Du behöver inte prata, vi vill få dig att trivas! Vi ber dig respektera utsatt tid. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Kom gärna i god tid så att du hinner varva ner och vi bjuder dig på en kaffe. Det är viktigt för oss att du informerar oss om ditt hälsotillstånd i samband med bokning, till exempel om du äter medicin, har någon allergi eller liknande. Låt oss veta, så kan vi ge den behandling som passar just dig bäst. Avbokning sker endast via telefon och ska göras senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras fullt pris.