ENKLA STEG FÖR EN FELFRI MAKEUP

Har du svårt att få till en naturlig enkel makeup med få produkter? Vi har samlat 5 stycken godingar för en fulländad vardagsmakeup som både känns enkel och blir flawless. Nu efter vinter och mörker är det lätt att känna sig glåmig och lite trist i ansiktet. Kanske har du använt samma makeup under en längre tid och är sugen på lite nytt? Följ dessa enkla steg för att få en strålande lyster igen.


Känner du dig blek denna tiden på året så är vårt tips att prova produkter från vår

Mediterranean serie. Brun utan sol produkter som är enkla att lägga på och som finns i både droppar och i sprayform. 

Steg 1: Grunden är a och o för en lyckad make up. Återfukta med hjälp av Jojoba oljan för att make upen ska sitta, få ett fint glow och motverkar att make upen flagnar och blir kakig. 

Steg 2: Välj en foundation som du tycker täcker lagom mycket för din hudtyp. Vår favorit är concealer foundationen från Belle för er som gillar en lättare bas och foundationen från Belle med ett solskydd på SPF15.

Steg 3: Nästa steg är puder och rouge. Detta för att ge mer liv och lite färg till ansiktet.  Du kan antingen välja en produkt som är mer åt det rosa/röda hållet eller om du gillar att se lite mer solkysst ut så kan du välja en brunare nyans. Vi har en del puder att välja bland. Vi gillar även rouge palletten från Belle – en kombo av 6 härliga nyanser. 

Steg 4: Ögonskugga en produkt många drar sig för att använda, men ofat beror det på att man kanske aldrig riktigt fått kläm på hur man lägger en skugga. Vi rekomenderar vår fina ögonskuggspalett Sunset från Belle med 12 härliga sobra nyanser. Med allt ifrån matta till härligt skimriga toner. 

Steg 5: Läppar – pricken över i:et både till vardags som till fest. Vi gillar våra gloss som finns i olika nyanser. Dessa ger en fin lyster med både glossiga och skimriga varianter av glans. Samtidigt som gossen återfuktar torra läppar.