PRP, BOTOX, FILLERS OCH TRÅDLYFT

Alaa Sadik är grundaren av en klinik och en academy som är ett utbildningscenter inom medicinska och estetiska behandlingar. Han är även återförsäljare för produkter från världskända märken inom smärtbehandling och estetisk medicin. 


Han är idag ansvarig läkare hos oss på Created by Belle. Alaa är specialist i allmän medicin med många års erfarenhet av yrket. Han har även lång erfarenhet av injektionsbehandlingar och har specialiserat sig inom PRP och trådlyft. Han håller även utbildningar och kurser i estetik och medicinsk laser (laser för behandling av akut och kronisk muskel- och ledvärk).


I över 12 år har han även behandlat smärtlindrande behandlingar till tusentals patienter varje år. Såsom ledsmärta, muskelsmärtsbehandlingar, huvudvärk / migrän mm, vilket han även kommer att erbjuda kunderna på salong Created by Belle. Han är ansvarig läkare för över 40 personer inom vården såsom tandläkare, läkare, sjuksköterskor mm.


Ni kan läsa mer om hand behandlingar nedan.

MICRONEEDLING

En lyxbehandling som börjar med en rengöring där vi rengör huden på djupet och förbereder den för en microneedling. behandlingen avslutas med en kylande & lugnande ansiktsmask. Kom gärna osminkad till behandlingen.


Microneedling är en avancerad nålbehandling där man använder sig av sterila nålar som gör små hål i huden med en automatisk vibrerande funktion. Under behandlingen slussas vårdande serum med olika egenskaper beroende på vad kunden har för önskemål. Serumen innehåller bal vitaminer och mineraler som skjutsas in i huden - vilket ökar hudens cellförnyelse dvs ökar kollagen och elastin produktionen. Val av serum skräddarsyr vi efter din hy.


Microneedling är lämplig om du vill:

  • Släta ut fina linjer
  • Förbättra rosacea
  • Minska porer och talgproduktion
  • Reducerar acneärr
  • Mörka ringar runt ögonen mm
  • Reducera bristningar
  • Reducerar melasma och pigmentförändringar


För att få ett mer långvarigt resultat rekommenderas en kur på 3-5 behandlingar. Antalet behandlingar kan variera beroende på önskat resultat och hudens acceptans. Vissa ser resultat redan efter första behandlingen medan andra behöver några fler för att känna märkbar skillnad. Detta beror även lite på vad som ska behandlas

50 min 1499kr

Kur med 3 behandling 3999kr

(Erbjudande just nu! Du får med dig eftervård till ett värde av  519kr så att du kan sköta det på bästa sätt efter din behandling)

BB GLOW

BB Glow är den senaste trenden inom estetiken och är en typ av Microneedling behandling där ett färgat BB-serum appliceras med sterila nålar i huden. Resultatet blir en jämnare hudton med mer lyster. Mörka ringar under ögonen och hudpigmenteringar kamoufleras med hjälp av färgserumet som skapar en jämn och fin hudton.


BB Glow är alltså en semipermanent foundation som gör att man ser fräsch ut under en längre period. Effekten syns redan efter första behandlingen och effekten förstärks inom de två kommande veckorna efter behandlingen. För att få ett mer långvarigt resultat rekommenderas en kur på 3-5 behandlingar. Antalet behandlingar kan variera beroende på önskat resultat och hudens acceptans. Vissa ser resultat redan efter första behandlingen medan andra behöver några fler för att känna märkbar skillnad.


Rekomenderas som ett komplement efter en microneedling då resultatet blir fantastiskt efter en kur med fukt istället för att enbart göra BB Glow på en torr och fuktfattig hy.

50 min 1499kr

Kombo behandling 2799kr

(Microneedling och BB glow)

ATT TÄNKA PÅ INFÖR MAN BOKAR SIN BEHANDLING!

Enligt ny lag måste du först boka in en konsultationstid innan du bokar behandling. Behandlingen sker tidigast efter 2 dagar.


Kontakta Dr. Alaa Sadik på nummer 072 332 35 30 för frågor om konsultation eller mer info om behandlingarna.


KOM IHÅG


Behandlingen är till för att du ska njuta och koppla av. Du behöver inte prata, vi vill få dig att trivas! Vi ber dig respektera utsatt tid. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Kom gärna i god tid så att du hinner varva ner och vi bjuder dig på en kaffe. Det är viktigt för oss att du informerar oss om ditt hälsotillstånd i samband med bokning, till exempel om du äter medicin, har någon allergi eller liknande. Låt oss veta, så kan vi ge den behandling som passar just dig bäst. Avbokning sker endast via telefon och ska göras senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras fullt pris.