VAXNING

Huden håller sig mjuk och hårfri i flera veckor och du slipper stubbig utväxt. Har du rakat dig tidigare kan det behövas flera vaxbehandlingar för hållbart resultat. Efter upprepade behandlingar blir ofta hårväxten tunnare och glesare. Låt håret växa ut några millimeter och låt bli att smörja in huden samma dag som du bokat tid – då blir vaxningen effektivare.

BEN

Hela ben inkl bikinilinje               699 kr

Halva ben inkl bikinilinjen           599 kr

Hela ben                                         599 kr

Halva ben                                       499 kr

Bikinilinje                                       399 kr

ARMAR OCH RYGG

Armar                                         499 kr

Armhålor                                   239 kr

Rygg                                            499 kr

ÖVRIGA DELAR

Brasiliansk vaxning                  599 kr

Ansikte                                       499 kr

Överläpp och haka.                 329 kr Överläpp                                    199 kr

Bryn                                            199 kr


INSTRUKTIONER – INNAN EN BRASILIANSK VAXNING


 • För bästa resultat bör du vänta minst 5-6 veckor innan din vaxning. Detta för att uppnå bästa resultat då håret växer i flera olika faser.
 • Första gångerna bör man vara beredd på att inte riktigt allt hår följer med och då beror det på att den sista växtfasen inte kommit upp riktigt eller att du inte väntade tillräckligt länge innan dit besök.
 • Raka/epilera/vaxa EJ hemma själv mellan dina vaxbesök. Du får bättre resultat om du låter det vara.
 • Duscha och skrubba gärna huden innan ditt besök.
 • Använd gärna bomullstrosor och löst sittande byxor när du skall vaxa dig så att huden kan andas och får vila efter vaxningen.
 • Har du mens vill vi gärna att du har tampong i men tänk på att veckan innan och veckan efter mens är smärttröskeln som lägst.
 • Peela gärna området försiktigt med en skrubbhandske  1-2 gånger i veckan (ej 48 timmar efter vaxning)

INSTRUKTIONER – EFTER EN BRASILIANSK VAXNING


 • Undvik onödig friktion eller att ta på det vaxade området första timmarna efter vaxning för att inte irritera området mer än nödvändigt.
 • Undvik dusch, parfymerade produkter, träning, bastu, solarium och vanlig solande samt att bada i klorerade bad på ca 24 timmar. Detta på grund av att hårsäckarna är öppna och huden är extra känslig. Det kan annars uppstå inflammationer i hårsäckarna.
 • Använd gärna kroppspuder i 24 h efter din brasilianska vaxning. Pudret verkar lugnande och läkande samt att det blir ett extra skydd mot inflammerande hårsäckar.
 • För att undvika inflammerade hårsäckar – använd folisan morgon och kväll till håret har växt ut.

KOM IHÅG


Behandlingen är till för att du ska njuta och koppla av. Du behöver inte prata, vi vill få dig att trivas! Vi ber dig respektera utsatt tid. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Kom gärna i god tid så att du hinner varva ner och vi bjuder dig på en kaffe. Det är viktigt för oss att du informerar oss om ditt hälsotillstånd i samband med bokning, till exempel om du äter medicin, har någon allergi eller liknande. Låt oss veta, så kan vi ge den behandling som passar just dig bäst. Avbokning sker endast via telefon och ska göras senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras fullt pris.