BARNBEHANDLINGAR

Även de yngsta ska få njuta av behandlingar och att få bli extra ompysslade. Ge bort till er älskling eller boka som duo behandling med er mini me. Kan bokas för barn upp till 12 år.

.

ASKUNGE TREATMENT

-PEDIKYR-

Vad är väl en bal på slottet? Föreställ dig att du kliver in i en magisk värld. Njut av en mini pedikyr som tar dig till sagans värld. Där vi tar hand om dina fötter så de passar i den berömda glas skon. I behandlingen ingår genomgång av tånaglar, nagelband, fotmassage och lackning med en härlig nyans. Varje behandling avslutas med en god godisbit att njuta av.

20 min 299kr

MAGISKA HÄNDER

-MJUK MASSAGE-

Detta är en stillsam och mycket behaglig ryggmassage. Speciellt anpassad för barn och utförs med fuktgivande oljor. Behandlingen avslutas med en god godisbit.

20 min299kr

PRINSESSDRÖM

-ANSIKTSBEHANDLING-

Vad är väl en bal på slottet? Föreställ dig att du kliver in i en magisk värld. Njut av en mini ansiktsbehandling som tar dig till sagans värld. I behandlingen ingår rengöring, lätt ansiktsmassage med våra fuktgivande produkter, en lyxig guldmask med ros eteriska oljor och en avslutande kräm. Varje behandling avslutas med en god godisbit att njuta av.

20 min 299kr

RAPUNZEL STYLING

-HÅRSTYLING-

Ska barnet på disco, kalas eller vill ditt barn bara precis som mamma eller pappa bli lite extra ompysslad? Välkomna in till oss så hjälper vi er

20 min 199kr

RAPUNZEL STYLING

-GLITTER EXTENSION-

En djupgående och avstressande helkroppsmassage som ger maximal avkoppling. Massagen utförs med en återfraktande massage olja. Under behandlingen rengörs ansiktet och vi applicerar en fuktgivande ansiktsmask som avslutas med ansikts och scalp massage. Behandlingstiden är total besökstid

15 min 199kr

KOM IHÅG


Behandlingen är till för att du ska njuta och koppla av. Du behöver inte prata, vi vill få dig att trivas! Vi ber dig respektera utsatt tid. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Kom gärna i god tid så att du hinner varva ner och vi bjuder dig på en kaffe. Det är viktigt för oss att du informerar oss om ditt hälsotillstånd i samband med bokning, till exempel om du äter medicin, har någon allergi eller liknande. Låt oss veta, så kan vi ge den behandling som passar just dig bäst. Avbokning sker endast via telefon och ska göras senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras fullt pris.