ANSIKTSBEHANDLINGAR

Effektiv hudvård kräver mer avancerad teknik. Detta ger fina resultat och rekommenderas ofta att tas som kur behandling eller i kombination med varandra. En del av dessa behandlingar bokas via mail så vi kan hjälpa er på bästa sätt.

KÄRL / FIBRON

Bortagning av kärl och fläckar.

Vi erbjuder två olika behandlingar som tar bort oönskade hudförändringar, pigmenteringar, kärl, åldersvårtor med mera. Beroende på hur din hud ser ut kan vi antingen bränna eller frysa problemområdet och på så sätt uppnå ett fint och jämnt resultat. Innan du bokar en behandling ber vi dig komma in för en kostnadsfri konsultation så vi kan guida dig till den behandling som passar din hud bäst.

PRX

PRX (PRX-T33) är den nya generationens TCA-peel för alla olika hudtyper och åldrar. Den består av de två huvudingredienser, TCA (triklorättiksyra) och väteperoxid och sammansättning gör att den kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet samt att den ger ett direkt ”glow”. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning.

PRX aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt.

En av fördelarna med PRX är att den kan användas som enskild behandling men även går att kombineras med andra behandlingar som t.ex.Dermapen, och liknande.

INFUZION

Infuzion är behandlingen för dig som vill ha snabbt och effektivt resultat utan nålar. Den nya revolutionerande fillerbehandlingen reducerar dina rynkor på endast 20 minuter. Infuzion är en behandlingsmetod där vitaminberikad hyaluronsyra förs ner i huden via hårfollikeln och svettkörteln med hjälp av en patenterad kula som rullas på hudytan. Mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet, minskade mörka ringar under ögonen och ger en jämnare och finare hudyta med lyster. Går även att boka som kombobehandling med kemisk peeling eller dermapen.

KEMISK PEELING

Kemisk peeling är syrabehandlingar som medicinskt förbättrar huden. Syrorna jämnar ut hudens struktur, ger spänst och framför allt en fantastisk lyster. Behandlingen passar alla, men speciellt bra för dig med hudproblem som t.ex. fet/oren hud, förstorade porer, linjer/markeringar, solskadad hud och pigmenteringar. Behandlingen kan göras som en engångsbehandling eller, för bästa resultat, en kur på cirka 4–6 gånger. Rekommendation är att man gör behandlingen i september–april. Vid samtliga behandlingar med kemiska peeler gäller totalt solskydd före, under och upp till en månad efter avslutad kurbehandling med minst spf 30. När du bokar en kur ger vi dig 20% på hela kuren. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation för kemisk peeling då vi hjälper dig att bestämma vilken peel som passar din hud bäst!

DERMAPEN 4 

Dermapen 4 är den senaste och mest effektiva tekniken inom microneedling – en avancerad fraktionerad nålningsteknik som ökar hudens produktion av kollagen. Dermapen 4 använder sig av 16 sterila nålar som vertikalt gör microkanaler i huden med automatisk vibrerande teknik. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Dermapen 4 behandlar effektivt ärr och pigmenteringar. Genom att kombinera Dermapen med kemisk peeling och vitamincoctails kan behandlingen skräddarsys så att resultatet tas till en ännu högre nivå! När du bokar en kur ger vi dig 20% på hela kuren. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation

MICRONEEDLING

Microneedling är väldigt effektiv behandling där vi jobbar med 12 sterila engångsnålar. Vi ökar kollagen och cellförnyelsen med denna behandling och den har givit fantastiska resultat på bla melasma, acne och fuktfattiga hudar. Behandlingen kan även kombineras effektivt med kemiska peeler och andra ansiktsbehandlingar för att på sikt skapa ett fantastiskt resultat.


Denna behandling jobbar även väldigt effektivt mot striae/hudbristningar. Efter tex graviditet och viktuppgång. Samt acne ärr efter finnar på rygg/axar exempelvis. Vi behandlar större delar av kroppen.  

KOM IHÅG


Behandlingen är till för att du ska njuta och koppla av. Du behöver inte prata, vi vill få dig att trivas! Vi ber dig respektera utsatt tid. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Kom gärna i god tid så att du hinner varva ner och vi bjuder dig på en kaffe. Det är viktigt för oss att du informerar oss om ditt hälsotillstånd i samband med bokning, till exempel om du äter medicin, har någon allergi eller liknande. Låt oss veta, så kan vi ge den behandling som passar just dig bäst. Avbokning sker endast via telefon och ska göras senast 24 timmar före bokad tid, annars debiteras fullt pris.